BOCART SØGER EN BUGGY-BUGGER-ASSISTENT MERE TIL VORES DYGTIGE TEAM
Kom og vær med på holdet!
1 oktober, 2021 af
BOCART SØGER EN BUGGY-BUGGER-ASSISTENT MERE TIL VORES DYGTIGE TEAM
BOCART ApS, BOCART ApS

Vi har rygende travlt med at bygge BOCARTs til kunder i ind- og udland. 

Vi skal have kortet vores venteliste ned, og har brug for en timeansat assistent til vores produktion på fabrikken i Stege med start - helst i går! 

Du er ufaglært med interesse for at arbejde i stål. Du er kan tage fat, har masser af energi og kan se forskel på 7 og 5 mm på skydelære og målebånd. 

Måske kan du svejse, men det er ikke afgørende.

Du får din gang i vores “sorte” afdeling, hvor stel og forskellige specialdele til BOCART BANDIT produceres. Du kommer til at assistere vores BOCART BYGGER med at forberede emner til svejsningen af stel. Din opgave bliver at skære emner, bore huller, tilpasse og slibe - evt svejse dele, og efterbehandle og klargøre til pulverlakering.

Du sørger for, at de forskellige dele bliver lagt klar på hylden til den videre konstruktion af stel og klargøre til afsendelse til pulverlakering. 

Vi er stadig et lille team på 7, du bliver nummer 8, og vi har det hyggeligt, selvom vi har travlt. Du bliver en del af en succes og får en vigtig opgave sammen med dygtige kolleger, som hver især er dygtige mennesker, som har grundlagt den succes, vi har. 

Om Bocart ApS

Bocart har det overordnede formål at introducere, motivere og skærpe interessen hos børn og unge for uddannelse og job. De fleste af vores kunder befinder sig allerede i dag i en eller anden form for undervisningsmiljø: Ungdomsskoler, efterskoler, højskoler, friskoler, sociale bosteder – hvor en BOCART er det ideelle “legetøj”, som bruges til sjov (køre ræs) kombineret med værkstedsundervisning, så erhvervsfaglig viden “leges” ind hos de unge – især hos dem, som ikke er disponerede for traditionelle læringsmetoder (de ikke-boglige) - og hjælper dem med at komme videre i uddannelse eller job.

BOCART er velkendt og anerkendt gennem mere end 30 år på markedet som motivations- og undervisningsredskab; et produkt i høj, dansk kvalitet. 

Vi tilbyder

Bocart ApS er en lille virksomhed, og vi arbejder i et uformelt, rart og travlt miljø, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag, og hvor vi alle har det skægt med det, vi hver især bidrager med. Entreprenørånden og engagementet i at bidrage positivt til vores samfund er stort, og du vil i det daglige få masser af udfordringer og god sparring. Når du arbejder hos Bocart er det vores fælles mål, at du får succes, og der er mange muligheder for personlig og faglig udvikling.

Stillingen er fuld tid. Vi tilbyder gældende løn for ufaglært arbejde og gode arbejdsvilkår med fremtidsmuligheder. 

Se video af BOCART BANDIT her: https://youtu.be/g5M3osNmi7o

Læs mere om os her: https://bocart.dk/

Ansøgning og evt. spørgsmål rettes til Thomas Kainø Jensen, mobil 23609950 / Mail  thomas@bocart.dk