Vi søger endnu en buggy-bygger
Vi har travlt og udvider igen vores produktion.
20 juli, 2021 af
Vi søger endnu en buggy-bygger
BOCART ApS, BOCART ApS

Vi har travlt og udvider igen vores produktion. Denne gang med en nyoprettet stilling med hovedfokus på mekanisk og elteknisk montage til vores dygtige produktions- og udviklingsteam på vores fabrik i Stege på Møn. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med produktion af BOCARTs til kunder i ind- og udland. Du får medansvar for produktionen, og du bliver en vigtig sparringspartner i udviklingen af effektive produktionsmetoder til både vores benzindrevne og vores nyudviklede eldrevne og softwareforbundne BOCART BANDIT.

Vores nye buggy-bygger …

… er kvalitetsbevidst og har høj faglig stolthed 
Vi bygger BOCARTs i Danmark baseret på dansk håndværk i høj kvalitet. Din holding til kvalitet bidrager til at bibeholde vores kvalitetsstandard, som ligger langt over vores konkurrenters niveau. Hver gang, hver dag og altid. 

… er systematisk 
En BOCART består af 1 stel, 1 rat, 4 hjul og 100vis af lejer, bolte, møtrikker, sikringer, kabelsko, noter, bøsninger, skiver, afstandsklodser, fjedre, returfjedre, kabler, kalibre, slanger, nipler og justeringsskruer, -stænger og -omløbere. En del af dem skal smøres og glide i fedt - andre skal absolut ikke glide, men låses i position - og en del skal både have fedt og olie og låses i position, så noget glider og andet absolut ikke gør. 

Vi ved, hvordan det hele skal sættes sammen. Du besidder den systematik og overblik, det kræver at udføre det korrekt. Hver gang, hver dag og altid. 

… er effektiv og kan tænke i arbejdsflows 
Du skal have evnen til at udarbejde lister, metoder og krav til hjælpemidler, der holder styr på detaljerne og sikrer effektiviteten. Du kan organisere placering af dele og arbejdsflows, så effektiviteten i produktionen bliver så høj som muligt.    

Kvalifikationer:

• Der er ingen lige vej til at blive buggy-bygger. Måske har du en uddannelse med i værktøjskassen eller måske har du ikke. Du har interesse og erfaring fra arbejde som mekaniker, reparatør, skruet på have park maskiner eller lign som faglært eller ufaglært. Det er dine evner, og din personlighed, der tæller og ikke certifikater eller beviser. 

• Du ønsker at bruge dine evner til at bidrage til BOCARTs arbejde med at gøre en positiv forskel for udsatte unge og inspirere flere unge til en erhvervsuddannelse.  

• Du taler dansk eller engelsk og kan arbejde både alene og sammen med andre.

• Du er løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed, og du er frisk på også at få “mudder mellem tænderne” når du tester en BOCART.

Arbejdsopgaver:

Montere BOCARTs i samarbejde med værkstedsassistenter. Vi bygger stel i hallen ved siden af, og når de kommer hjem fra pulverlakering, tager du over og monterer alle dele frem til færdig BOCART. 

Kvalitetskontrol og testkørsel af hver færdigmonteret BOCART. 

Montage i forhold til serienumre og kundeaftaler fra salgsafdeling.

Kontrol af produktionslager og minimumsbeholdning af alle reservedele.  

Om Bocart ApS

Bocart har det overordnede formål at introducere, motivere og skærpe interessen hos børn og unge for uddannelse og job. De fleste af vores kunder befinder sig allerede i dag i en eller anden form for undervisningsmiljø: Ungdomsskoler, efterskoler, højskoler, friskoler, sociale bosteder – hvor en BOCART er det ideelle “legetøj”, som bruges til sjov (køre ræs) kombineret med værkstedsundervisning, så erhvervsfaglig viden “leges” ind hos de unge – især hos dem, som ikke er disponerede for traditionelle læringsmetoder (de ikke-boglige) - og hjælper dem med at komme videre i uddannelse eller job.

BOCART er velkendt og anerkendt gennem mere end 30 år på markedet som motivations- og undervisningsredskab; et produkt i høj, dansk kvalitet. 

Bocart ApS har i perioden 2018-2020 arbejdet sammen med DTU om at udvikle en model med el-motor, som vil blive tilbudt til skoler og institutioner i 2022 samt indgå i Bocart Eco Race Park, som åbner i 2022. I 2021 deltager Bocart i et EU-projekt sammen med digitale læringseksperter fra Professionshøjskolen ABSALON, hvor vi sammen digitaliserer undervisningsmaterialet, der følger med BOCARTen. 

Vi tilbyder

Bocart ApS er en lille virksomhed, og vi arbejder i et uformelt, rart og travlt miljø, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag, og hvor vi alle har det skægt med det, vi hver især bidrager med. Entreprenørånden og engagementet i at bidrage positivt til vores samfund er stort, og du vil i det daglige få masser af udfordringer og god sparring. Når du arbejder hos Bocart er det vores fælles mål, at du får succes, og der er mange muligheder for personlig og faglig udvikling.

Stillingen er fuld tid. Vi tilbyder en fast månedlig løn og gode arbejdsvilkår. 

Er du vores næste buggy-bygger?

Ansøgning og evt. spørgsmål rettes til Thomas Kainø Jensen, mobil 23 60 99 50 / Mail  thomas@bocart.dk

Ansøgningsfrist er søndag den 25. juli 2021. Vi forventer at holde samtaler løbende i uge 29 og 30. Jobstart er mandag den 23. august 2021 eller hurtigst muligt derefter.