Vi søger verdens bedste kontorassistent
Kom og vær med til at gøre en forskel
24 august, 2021 af
Vi søger verdens bedste kontorassistent
Pia Flindt Kainø Jensen

Vi søger til en nyoprettet stilling en person, der har lyst til at stå for vores bogholderi og lagerstyring samt deltage i vores mange, spændende opgaver på kontoret i Stege på Møn. Stillingen er deltid med senere mulighed for fuld tid.


 
Du er en person, som trives med både daglige rutiner og nye projekter. Du er dygtig til bogføring og til at sætte ting i system, og du kan gennemskue arbejdsgange og effektivisere dem. Du tør noget, og du vil gerne bidrage med dine ideer og kompetencer i en lille virksomhed, der er i gang med at vokse. Du er positiv af sind, har pionérånd, en konstruktiv tilgang til udfordringer og andre mennesker, og du trives med høj grad af frihed under ansvar.


Om jobbet

Du vil få ansvaret for vores bogholderi, som du styrer i samarbejde med revisor, og det vil være dig, der skal stå for størstedelen af vores indkøb og lagerstyring i samarbejde med værkstedet. Derudover har vi mange andre spændende opgaver, som vi kan sammensætte i stillingen i forhold til dine interesser - det kunne fx være deltagelse i vores arbejde med at etablere verdens første BOCART Eco Race Park og i vores EU-projekt, hvor vi udvikler undervisningsmateriale sammen med eksperter fra Professionshøjskolen ABSALON. 


Arbejdsopgaver:

  • Bogføring, bankafstemning, fakturering i samarbejde med revisor

  • Lagerstyring og indkøb af materialer til produktionen

  • Styring af abonnementer og kontakt med abonnenterne

  • Håndtering af kundekontrakter, styring af stelnumre og leveringsaftaler

  • Lettere facility management, fx. indkøb af kontorartikler, kontakt til rengøringsleverandør mm.

Om Bocart ApS

Bocart har det overordnede formål at introducere, motivere og skærpe interessen hos børn og unge for uddannelse og job. De fleste af vores kunder befinder sig allerede i dag i en eller anden form for undervisningsmiljø: Ungdomsskoler, efterskoler, højskoler, friskoler, sociale bosteder – hvor en BOCART er det ideelle “legetøj”, som både kan bruges til sjov (køre) og til at “lege” erhvervsfaglig viden ind hos de unge – især hos dem, som ikke er disponerede for traditionelle læringsmetoder (de ikke-boglige).


BOCART er velkendt og anerkendt gennem mere end 30 år som motivations- og undervisningsredskab; et produkt i høj dansk kvalitet. Virksomheden blev i 2017 ejerskiftet og flyttede fra Jylland til Møn. Vi er Møn UNESCO Biosfære-partner, hvilket indebærer, at vi arbejder efter rammerne i FNs “Man and The Biosphere”, der kort fortalt går ud på at være rollemodel for bæredygtig økonomisk og social udvikling i pagt med naturen.  


Bocart ApS har i perioden 2018-2020 arbejdet sammen med DTU om at udvikle en model med el-motor, som vil blive tilbudt til skoler og institutioner i 2022 samt indgå i Bocart Eco Race Park, som forventes at åbne i 2023. I 2021-2022 deltager Bocart i et EU-projekt sammen med digitale læringseksperter fra Professionshøjskolen ABSALON, hvor vi sammen digitaliserer undervisningsmaterialet, der følger med BOCARTen og udvikler et digitalt univers i vores abonnementsbaserede tilbud BOCART PLUS+.     


Vi tilbyder

Bocart ApS er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi arbejder i et uformelt, rart og travlt miljø med en sund work-life-balance og stor indflydelse på egen hverdag. Entreprenørånden og engagementet i at bidrage positivt til vores samfund er stort, og du vil i din daglige indsats opleve at være med til at gøre verden til et bedre sted. Når du arbejder hos Bocart er det vores fælles mål, at du får succes, og der er mange muligheder for personlig og faglig udvikling.


Stillingen er deltid 30 timer/uge med senere mulighed for fuld tid. Arbejdsstedets adresse er den gamle smedje på Sukkerfabrikken, Kostervej 2, Bygning F, 4780 Stege. 


Er du den rigtige kandidat til jobbet?

Ansøgning og evt. spørgsmål rettes til Pia Kainø Jensen, mobil 23 60 99 49 / Mail pia@bocart.dk 


Ansøgningsfrist er søndag den 12. september 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 37 og 38 - fysisk eller online - med jobstart mandag den 1. november 2021 eller hurtigst muligt derefter.


Du kan læse mere om os på www.bocart.dk