BOCART Plus+

– for skoler, institutioner og virksomheder

Lærerigt race til dine elever uden store investeringer!

Med BOCART Plus+ får du en eller flere af den nyeste BOCART PIRANHA-X – plus alle nødvendige reservedele og forsikring mod totalskade og tyveri – til en fast lav pris. 

Du betaler kun én samlet månedlig ydelse, så dine elever kan race afsted med tryghed – mens du har sikker balance i budgettet.

 

BOCART Plus+ indeholder:

BOCART PIRANHA-X

BOCART PIRANHA X er vores topmodel med affjedring på alle fire hjul, som giver en behagelig og sjov køreoplevelse. Den er nem at vedligeholde og leveres med den kendte 9 hk Honda GX270-motor med lukket oliekobling. 

GRATIS RESERVEDELE

Fri levering af alle nødvendige reservedele for at holde BOCARTen kørende. Med en BOCART Plus+ aftale er du dermed altid sikret en fast lav pris for drift af din BOCART-aktivitet.

SIKKERHEDSPAKKE

Sikkerhedspakken indeholder 1 hjelmhue for ekstra hygiejne, 2 sikkerhedsstropper til rattet og 2 softpuder til sikkerhedsselen.

TEKNISK SUPPORT

Du står aldrig alene med dine BOCARTs. Vores serviceteam står klar til at hjælpe dig hurtigst muligt via telefon 75 77 37 77 og email bocart@bocart.dk

VIDEN & INSPIRATION

Du får nyheder, viden og inspiration til undervisning og kørsel og adgang til værdifuldt indhold med nyheder og inspiration til din undervisning fra vores eksperter og andre BOCART-brugere. Se for eksempel denne artikel med de nyeste retningslinjer for BOCART-kørsel i en coronatid.

EKSKLUSIV ADGANG

Eksklusiv-adgang til BOCART webshop er en særlig fordel, hvor du via login får adgang til specielle tilbud og rabatter kun for BOCART Plus+ partnere. 

FORSIKRING

Forsikring mod totalskade og tyveri er inkluderet. Det eneste, du skal gøre, er, at huske at låse BOCARTen inde, når den ikke er i brug.

BYT BOCART

Vi tilbyder en kontantpris kr. 3.000-5.000 i bytte for ældre BOCARTs, når du bliver Plus+ partner. Prisen er afhængig af BOCARTens alder og stand. 

– Reservedele og sikkerhedsudstyr inkluderet – 

Komfort og sikkerhed

BOCART sikkerhedsstrop

Bestil på BOCART@BOCART.dk

Komfort og sikkerhed

BOCART-sikkerhedssele

Bestil på BOCART@BOCART.dk

Komfort og sikkerhed

Hjelmhue, BOCART

Bestil på BOCART@BOCART.dk

OBS! BOCART Plus+ er kun for virksomheder, skoler og institutioner.