BOCART Plus+

– fast lav pris for skoler og institutioner 

Den gode læring i et stressfrit miljø

BOCARTEN

Med Bocart Plus+ får du råderet over vores nyeste topmodel: 1 stk. off-road 15 hk BOCART med kraftig acceleration, justerbart sæde, topfart på 50-60 km/t. og affjedring på alle fire hjul, som giver en behagelig og sjov køreoplevelse. En BOCART kan køre på alle underlag; en græsplæne, en mark, en gammel industrigrund, og det kræver derfor ingen anlægsudgifter til fx. en asfaltbane. Den er nem at vedligeholde og leveres med 15 hk motor med Torque Converter. Vi leverer et sikkert køretøj med H-sikkerhedssele, ratstropper og bomstærk styrtbøjle.

GRATIS RESERVEDELE

Fri levering af alle nødvendige reservedele for at holde BOCARTen kørende samt fri levering af erstatningsmotor ved eventuelt motorsvigt. Med en BOCART Plus+ aftale er du dermed altid sikret en fast lav pris for drift af din BOCART-aktivitet.

SIKKERHEDSPAKKE

Sikkerhedspakken indeholder 1 hjelmhue for ekstra hygiejne, 2 sikkerhedsstropper til rattet og 2 softpuder til sikkerhedsselen.

TEKNISK SUPPORT

Du står aldrig alene med dine BOCARTs. Vores serviceteam står klar til at hjælpe dig hurtigst muligt via telefon 75 77 37 77 og email bocart@bocart.dk

STRESSFRIT MILJØ

BOCART-race frigiver glædesstoffet endorfin i hjernen, hvilket giver mindre stress. At køre BOCART hjælper med til at styrke relationen mellem pædagoger og elever og er en god og anderledes ramme for at arbejde socialt med unge mennesker, fordi mange af de usynlige, mentale barrierer bliver nedbrudt, når først kørslen er i gang.

BOCART er det ideelle instrument til undervisning, hvor underholdende race kombineres med opgaver på værksted. Undervejs opbygger eleverne selvtillid og vigtige, praksisfaglige og sociale kompetencer, der styrker dem i deres omgang med andre, og som understøtter den gode pædagogiske indsats. Arbejdet med BOCART er desuden skræddersyet til at motivere unge i retning af erhvervsfaglig uddannelse og/eller job.

BOCART er kendt og anerkendt gennem mere end 30 år på markedet og giver masser af glæde og inspiration til drenge og piger, tykke og tynde, høje og lave – ALLE kan køre BOCART.

RABAT I WEBSHOP

Som BOCART Plus+ kunde får du altid 10% rabat på alle varer i vores webshop. 

FORSIKRING

Forsikring mod totalskade og tyveri er inkluderet i dit Bocart Plus+ abonnement. Det eneste, du skal gøre, er, at huske at låse BOCARTen inde, når den ikke er i brug.

BYT BOCART

Vi tilbyder en kontantpris kr. 3.000-5.000 i bytte for ældre BOCARTs, når du bliver Plus+ kunde. Prisen er afhængig af BOCARTens alder og stand. 

– Reservedele og sikkerhedsudstyr inkluderet – 

Komfort og sikkerhed

BOCART sikkerhedsstrop

Komfort og sikkerhed

BOCART-sikkerhedssele

Komfort og sikkerhed

Hjelmhue, BOCART

OBS! BOCART Plus+ er kun for skoler og institutioner. Alle nævnte priser er ex moms.