7 timer på helt flad asfalt

Vi har idag kørt helt almindelig gokart på flad asfaltbane i 7 timer, for at se om vi kunne lære noget eller måske blive inspireret til at lave en endnu bedre BOCART.

Jovel, det var for sjov, men derfor er det nu altid sjovest at komme først. Helt flad asfalt er uvant for en BOCART-kører, så de første 5 timer gik med en placering midt i feltet, men så var det tydeligt at Oskar fra BOCART (m hvid hjelm) fandt asfalt-teknikken og åd konkurrenter til morgenmad. De sidste 2 timer gik med overhalinger på stribe.

Nu bliver det rart at komme “hjem” til Bocart´en og få lidt mudder mellem tænderne igen.

Lærte vi så noget?

Det har været sjovt, men også en smule ensformigt. Ikke et pludselig opstået hul i banen fra de forankørende. Ikke noget mudder, jord og støv der spærrer udsynet. Ikke et eneste bump, hul eller hop, og dermed mistet vejgreb i kritiske sekunder rundt i et sving, og ingen fordele i at kunne læse banens beskaffenhed fra omgang til omgang og sikre det bedste bid – og slet ingen mudderklatter på “skærmen” på dem bagved når du kommer godt ud at et sving.

Så jo, vi lærte een ting: Kan du styre en BOCART rundt på off-road-bane, så er det kun et spørgsmål om få timer – så kan du sejre på flad asfalt også!