Bocart ApS søger en sælger til Jylland og Fyn

BOCART PIRANHA

Vi udvider vores salgsteam og søger til en nyoprettet stilling en person, der har lyst til at stå for vores salg af BOCARTs til efterskoler, ungdomsskoler og sociale bosteder i Danmark med særligt fokus på Jylland og Fyn og udkørende fra egen adresse.

Om dig

Du er en erfaren sælger, som trives bedst med at jagte den næste kunde, og du vil gerne bruge dine evner til at hjælpe os med at give udsatte unge en bedre fremtid. Du har dine salgsværktøjer på plads, du tør noget, og du vil gerne bidrage med dine ideer og erfaring i at lukke salg. Du er vant til livet på farten, og du har det godt med kontakten med mange forskellige mennesker. Du er ikke bange for at få mudder mellem tænderne, når du demonstrerer BOCARTen ude hos kunderne. Du er positiv af sind, har en konstruktiv tilgang til udfordringer og trives med høj grad af frihed under ansvar.

Om jobbet

Du vil få ansvaret for at udvide vores samarbejde med endnu flere institutioner og skoler i Jylland og på Fyn. Vi får mange henvendelser fra interesserede kunder, og din kalender fyldes med kundemøder fra Bocart-fabrikken på Møn – du skal koncentrere dig om at køre ud og vise BOCARTen frem og hjælpe vores kunder med et effektivt værktøj til deres pædagogiske arbejde. 

Arbejdsopgaver:

  • Demonstration af BOCART hos skoler og institutioner
  • Registrering og indrapportering i CRM
  • Opfølgning på afholdte demonstrationer mhp. at lukke ordren

Om Bocart ApS

Bocart har det overordnede formål at introducere, motivere og skærpe interessen hos børn og unge for uddannelse og job. De fleste af vores kunder befinder sig allerede i dag i en eller anden form for undervisningsmiljø: Ungdomsskoler, efterskoler, højskoler, friskoler, sociale bosteder – hvor en BOCART er det ideelle “legetøj”, som både kan bruges til sjov (køre) og til at “lege” erhvervsfaglig viden ind hos de unge – især hos dem, som ikke er disponerede for traditionelle læringsmetoder (de ikke-boglige).

BOCART er velkendt og anerkendt gennem mange år som motivations- og undervisningsredskab; et produkt i høj dansk kvalitet og med tidligere base i det jyske, så der er et godt kendskab at arbejde ud fra. 

Bocart ApS har i perioden 2018-2020 arbejdet sammen med DTU om at udvikle en model med el-motor, som vil blive tilbudt til skoler og institutioner i 2022 samt indgå i Bocart Eco Race Park, som åbner i 2022. I 2021 deltager Bocart i et EU-projekt sammen med digitale læringseksperter fra Professionshøjskolen ABSALON, hvor vi sammen digitaliserer undervisningsmaterialet, der følger med BOCARTen og udvikler et digitalt univers med undervisningsmateriale i vores abonnementsbaserede tilbud BOCART PLUS+ som du skal sælge.     

Vi tilbyder

Bocart ApS er en lille virksomhed, og vi arbejder i et uformelt, rart og travlt miljø, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag, og hvor vi alle har det skægt med det, vi hver især bidrager med. Entreprenørånden og engagementet i at bidrage positivt til vores samfund er stort, og du vil i det daglige få masser af udfordringer og god sparring. Når du arbejder hos Bocart er det vores fælles mål, at du får succes, og der er desuden mange muligheder for personlig og faglig udvikling.

Stillingen er fuld tid. Vi tilbyder en attraktiv løn med fast grundløn og provision og muligheden for at bidrage til en bedre verden.

Er du den rigtige kandidat til jobbet?

Ansøgning og evt. spørgsmål rettes til Thomas Kainø Jensen, mobil 23 60 99 50 / Mail  thomas@bocart.dk

Ansøgningsfrist er mandag den 5. april 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 14 – fysisk eller online – med jobstart mandag den 3. maj 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Hent stillingsopslaget som pdf.