BOCART udvalgt til at levere action til Langelandsfestival

Langelandsfestival er et sted, hvor børn, unge og familier har det sjovt! Det gælder koncerterne, i barerne, i Børneland og mange flere steder – og nu har Langelandsfestivalen taget endnu et tiltag for at sikre, at alle gæster kommer hjem med gode oplevelser i bagagen! De har bedt BOCART bidrage til Langelandsfestivalen. 

Kom op og svæve, udfordr dig selv på forhindringsbanen, skyd med laservåben, bevæg dig ind i dyrenes verden med Virtual Reality, eller træd speederen i bund på BOCART-banen. Langelandsfestival introducerer i år en ny Actionpark med oplevelser for store og for små – og så skal der selvfølgelig også være en BOCART-bane.

BOCART har indgået et samarbejde med Langelandsfestival, som har samlet en række stærke legekammerater, der på hver vores måde er skrappe til at skabe sjov for børn, unge og familier. Vi kommer til at indgå i Langelandsfestivalens fokus på at skabe action og sjov udenom musikken. Det sker sammen med:

GoMonkey, tilbyder en helt unik vertikal oplevelse. Kom og svæv igennem luften på en 200 meter lang svævebane i højde på op til 10 meter.

Reborn, hvor man få en solid udfordring på forhindringsbanen. Til sommer kan du igen udfordre dig selv, din kammerat, din mor, dit barn, din kollega – eller hvem der har brug for at blive testet!

Odense Paintball, der kommer med fire seje lege, som er sjove på tværs af alder og niveau. På banen fyldt med oppustelige barrikader kan du rende rundt med lasergevær og forsøge på at få ram på de andre – eller også kan du snuppe et spil bow-tag!

Dyrenes Alliance giver dig mulighed for at opleve et 360 graders virtuelt rum, hvor du ser en film igennem et par ‘virtual reality’-briller.

BOCART, leverer adrenalin og off-road race i de kendte stærke terrængående gokarts.

Fælles for alle aktiviteterne er naturligvis, at de styres af profesionelle folk, der er vant til at instruere og støtte. Sikkerheden er i orden, så alt det sjove kan få lov at fylde!

Hos BOCART er vi stolte over at være udvalgt som leverandør af action til en solid og kendt festival som Langelandsfestival!