Danmarks bedste BUGGY-BYGGER søges!

Danmarks bedste BUGGY-BYGGER søges!

BOCART søger en buggy-bygger til vores produktions- og udviklingsværksted på Møn. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i den daglige produktion af BOCARTs til kunder i ind- og udland. Du får medansvar for produktionen, og du bliver en vigtig del af den kreative udvikling af vores nye eldrevne og softwareforbundne modeller.

Vores nye buggy-bygger …
… er ikke hvem som helst – kan løse stort set hvad som helst, når det drejer sig om mekanik og konstruktion i stål – og elsker at blive udfordret.
… har flair for design og ved, hvordan en fed buggy skal skæres for at imponere både piger og drenge – også dem af os, der aldrig helt har indset, at vi faktisk er blevet helt halvvoksne.
… forstår glæden ved et godt race og vil være med på holdet, hvor vi hver dag arbejder sammen med skoler, institutioner og eksperter på universiteter med det mål at glæde og motivere unge mennesker i retning af uddannelse og job.

Kvalifikationer:
• Der er ingen lige vej til at blive buggy-bygger. Du kan have en eller flere faglige uddannelser med i værktøjskassen. Måske er du uddannet klejnsmed, mekaniker, maskinarbejder eller pladesmed. Det er dine evner, der tæller, og ikke certifikater eller beviser.
• Du har praktisk erfaring med svejsning og konstruktion i rør og plade.
• Din hjerne og dine hænder er dine vigtigste værktøjer, når du opfinder løsninger, knækker problemer og optimerer arbejdsgange.
• Du kan “sømme” en TIG-søm, eller en Co2-streng, der både ser knaldgodt ud, og som holder til rystelserne ved off-road-race i en menneskealder.
• Du har kendskab til motorer, aksler, styretøj og lign mekaniske dele.
• Du taler dansk eller engelsk eller begge dele og kan arbejde både alene og sammen med andre, og du tænker i muligheder fremfor begrænsninger.
• Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til CAD-tegning, og elektriske systemer, men det er ikke et krav.
• Det er vigtigt, at du kan læse og forstå en arbejdstegning, men du behøver ikke en tegning for at udføre dit arbejde.
• Du er løsningsorienteret med en høj faglig stolthed, og du er frisk på også at få “mudder mellem tænderne”, når du prøvekører dine løsninger på testbanen indimellem.

BOCART kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt, rart og travlt miljø, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag, og hvor vi alle har det skægt med det, vi hver især bidrager med.

Du kommer til at arbejde sammen med ingeniører, konstruktører og programmører – alle med stor entreprenørånd og engagement, og du vil i det daglige få masser af udfordringer, og travlt med at bygge BOCARTs i høj dansk kvalitet.

Ansøgning og evt. spørgsmål rettes til Thomas Kainø Jensen, mobil 23609950 / Mail thomas@bocart.dk