En BOCART er en investering i mange års fornøjelse

Haderslev Ungdomsskole har 12 BOCARTs og har kørt med BOCARTs i over 15 år i “Benzinklubben”

Det er værd at bemærke, at det er de s a m m e BOCARTs, de har kørt med gennem alle de mange år. Der er kommet nye og flere BOCARTs til med tiden, men de første kører stadig.

Sådan er det i mange af landets ungdomsskoler, efterskoler og andre institutioner. Dermed er BOCART, ifølge Haderslev Ungdomsskole, en af de (og måske den) allerbilligste form for motorsportsaktivitet, de kan tilbyde til kommunens unge.

En ting er penge – en anden er vores klima. Og når BOCARTen ikke kræver en bane med et særligt underlag, men kan køre ude i naturen eller på en græsmark eller en ledig industrigrund, så er det dobbelt godt for klimaprofilen at investere i et produkt, der som en BOCART har en levetid på over 20 år.

– Det er med stolthed, og som ny ejer af BOCART, også med en meget stor ydmyghed, at vi nu begynder at få henvendelser fra kunder rundtom i landet, der overvejer at skifte de ældre BOCARTs ud med en nyere BOCART. Det er mit mål, at når kunderne efter SÅ mange år køber en ny BOCART til de næste 20 år, så skal de opleve en BOCART, der er mindst ligeså god, og vi har lagt os i selen for at gøre den endnu bedre, siger Thomas Jensen, indehaver af BOCART ApS.

– Vi producerer desuden stadig alle reservedele, der passer på både PANTHER og PIRANHA, og det bliver vi ved med mange mange år ud i fremtiden.

Besøg “Benzinklubben i Haderslevs” galleri her.

Se BOCART PIRANHA i Videoen her:

Kontakt os her: bocart@bocart.dk // 75 77 37 77