En BOCART er en investering i mange års fornøjelse

Haderslev Ungdomsskole har 12 BOCARTs og har kørt med BOCARTs i over 15 år i “Benzinklubben”

Det er værd at bemærke at det er de s a m m e BOCARTs de har kørt med gennem alle de mange år. Der er kommet nye og flere BOCARTs til med tiden, men de første kører stadig.

Sådan er det i mange af landets ungdomsskoler, efterskoler og andre institutioner. Dermed er BOCART, ifølge Haderslev Ungdomsskole, en af de (og måske den) allerbilligste form for motorsportsaktivitet de kan tilbyde til kommunens unge.

En ting er penge – en anden er vores klima. Og når BOCARTen ikke kræver en bane med et særligt underlag, men kan køre ude i naturen eller på en græsmark eller en ledig industrigrund, så er det dobbelt godt for klimaprofilen at investere i et produkt, der som en BOCART har en levetid på over 20 år.

– Det er med stolthed, og som ny ejer også med en meget stor ydmyghed, at vi nu begynder at få henvendelser fra kunder rundtom i landet, der overvejer at skifte de ældre BOCARTs ud med den nye BOCART PIRANHA. Det er mit mål, at når kunderne efter SÅ mange år køber en ny BOCART til de næste 20 år, så skal de opleve en BOCART, der er mindst ligeså god, og vi har lagt os i selen for at gøre den endnu bedre, siger Thomas Jensen, BOCART.

BOCART PIRANHA er en nænsom opgradering af den solide og gennemtestede PANTHER-model.

BOCART PIRANHA model 2018 har fået:

– Stærkere og lettere stel. Stel er TIG-svejst 38mm rør. Samlet vejer PIRANHA-stel 20 kg mindre end PANTHER-stel.

– Bund er ikke tung stålplade men vandfast lakeret kompositplade. Samlet er PIRANHA over 40 kg lettere end PANTHER

– Styrtbøjler er forstærket (38mm) og monteret med et helt nyudviklet solidt samlestykke, så bøjler fortsat kan skiftes.

– Opdateret design

– Affjedring på alle 4 hjul

– Justerbar affjedring i bag.

– Bagsvinger kan afmonteres med 4 skruer og er dermed forberedt for at skifte til bagsvinger med elmotor+batterier i stedet for at køre med forssile brændstoffer. (Elmotor er iøvrigt stort set lydløs, og åbner op for kørsel i områder med selv meget skrappe støjkrav)

– Alle reservedele passer på både PANTHER og PIRANHA og produceres dermed fortsat til begge modeller mange mange år ud i fremtiden.

Besøg “Benzinklubben i Haderslevs” galleri her.

Se BOCART PIRANHA i Videoen her:

Kontakt os her: bocart@bocart.dk // 75 77 37 77