Støt vores arbejde

Hos BOCART arbejder vi målrettet på at give unge inspiration og lyst til uddannelse i retning af erhvervsuddannelse

Vi har udviklet BOCART BANDIT,  som er en sjov off-road gokart, med et tilhørende undervisnings- og inspirationsmateriale.

Du kan investere dine penge og få et fornuftigt afkast, imens du bidrager til, at vi hjælper danske unge til en bedre fremtid

Kontakt os

Med BOCART INVEST kan du investere i erhvervslån til vores produktion af BOCARTs og arbejde med udsatte unge i Danmark. Vi får penge til vores fortsatte udvikling, og endnu flere sociale bosteder og institutioner i Danmark får mulighed for at få BOCARTs med undervisningsmateriale. Du slipper for negative renter i banken og får i stedet et positivt afkast.  

Hvordan virker det? 

Mange af vores kunder er små sociale bosteder eller institutioner, som ofte har en økonomi, der er baseret på hvor mange unge de har boende. De afregnes ofte månedsvis for deres arbejde. 

Derfor stiller vi BOCARTs med undervisningsmateriale til rådighed for et månedligt beløb, og uden store investeringer. 

Investerer du i vores arbejde bliver du medejer af et antal BOCARTs og får et afkast baseret på den månedlige betaling fra vores kunder. På den måde er du med til at hjælpe endnu flere udsatte unge i retning af uddannelse og job. 

Kontakt os på: 

BOCART@BOCART.DK
eller
Telefon: 75 77 37 77