BOCART ApS udvikler og producerer et underholdnings- og undervisningskoncept, som via en dansk designet og produceret off-road gokart, motiverer og inspirerer børn, unge og voksne til sjove og lærerige timer med fysisk aktivitet og fokus på de erhvervsfaglige og naturvidenskabelige retninger i uddannelsessystemet og muligheder i arbejdslivet.

En BOCART er en off-road gokart, der med sin affjedring og brede hjul kan køre stort set hvor som helst. Til forskel fra traditionelle gokarts, så kræver en BOCART ikke store investeringer i asfaltbaner, men er terrængående og kan køre overalt, hvor der er nogenlunde jævne overflader; en græsplæne, en mark, en strand, et engområde eller en ledig industrigrund er alle velegnede steder til etablering af enten midlertidige eller permanente BOCART-baner.

Den nemme tilgang til at etablere en adrenalinpumpende aktivitet har gennem årene gjort BOCART som aktivitet populær på mange kommunale ungdomsskoler, på efterskoler, erhvervsskoler, sociale bosteder og i ungdomsfængsler. En BOCART er udviklet som en forholdsvis simpel mekanisk konstruktion i solid dansk institutions-kvalitet.

En BOCART er overskuelig at holde ved lige. Der er en række sliddele, som ved normalt brug løbende skal udskiftes. Dertil er der – trods den solide konstruktion – indimellem behov for udskiftning af dele efter påkørsler og anden materiel skade. Vi producerer alle reservedele og sælger reservedele til kundernes løbende vedligehold, og har derfor en lang kunderelation til vores kunder.

Levetiden for en BOCART er ikke unormalt 15 til +20 år, og den er set over længere tid langt billigere i drift end alternativer som fx motocross eller lign. aktiviteter. Mange af kunderne vedligeholder i dag deres BOCARTs som en del af undervisningen eller dagligdagen sammen med elever/beboere på skoler og forskellige institutioner.

Siden 1990 har BOCART været solgt og markedsført i Danmark og i det meste af Nordeuropa. De første 9 år med en meget simpel gokart, men fra 1999 med den meget populære BOCART PANTHER